top of page
DSC02566.JPG

CACAOWONDER

Geniet van beste ceremoniële cacao uit Bali in een heerlijke en gezonde cacao drank.

Bekijk hier een prachtige video hoe onze cacao in de fabriek Ubud Raw in Bali wordt geoogst en verwekt tot een van de beste kwaliteit ceremoniële cacao.

Ontdek onze cacao drank

Onze cacao kenmerkt zich niet alleen door zijn talrijke ingrediënten, maar valt ook op door zijn nauwelijks bittere en natuurlijk zoete smaak. De dagelijkse rituelen van de mensen op Bali geven onze bonen een uniek karakter! Maak je dagelijks kopje cacaowonder.

ceremonial cacao, 100% pure cacao, cacaowonder

Winkel

Bezorging/afhaal

Je cacao ligt binnen 2-5 werkdagen in jouw brievenbus! 
óf kies er voor om onze cacao af te halen bij restaurant Il Lupo in Arnhem.

                               Gezondheidsvoordelen & Effecten 

                 

100% pure Cacao bevat heel veel voedingsstoffen en geeft veel voeding aan je lichaam. Ceremonial cacao wordt al duizenden jaren gedronken door de Inheemse culturen in Zuid-Amerika en hebben we de kracht van deze drank nu ook in andere wereld delen ontdekt.
 

Onze cacao bevat extreem hoge voedingswaarde, het is lang houdbaar en heel compact.​
 

 

Cacaobonen behoren tot de schatten die de natuur ons heeft geschonken en vandaag nog het voorwerp zijn van wetenschappelijk onderzoek. geneeskracht en uitzonderlijke voedingswaarde zijn meer dan ooit actueel. 
 

cacaowonder logo

Wat is ceremoniële cacao?

Ceremonail cacao is namelijk de hele gefermenteerde biologische cacao boon, gemalen meet al zijn goede voedingstoffen nog intact. In tegenstelling tot conventionele cacaopoeder of chocolade is onze cacao nooit ontvet, verhit boven de 42 graden en gemaakt van 100% biologische cacaobonen.

Is ceremoniële cacao psychedelica of drugs?

 

Nee, ceremoniële cacao is zeker geen drugs of psychedelica. Ceremoniële cacao is een veilige drank die je net als koffie elke dag en elk moment van de dag kunt drinken. In een cacao ceremonie zul je dan ook nooit gaan hallicuneren of reizen. 
 

Hoe lang duurt het voordat je wat merkt van ceremoniële cacao?
Dit verschilt per persoon en hoeveel je hebt gegeten! Als cacao namelijk drinkt op een volle maag, duurt het wat langer voordat het in je systeem zit. Ook is de ene persoon gevoeliger dan de ander, wat maakt dat iemand het meteen voelt en de ander pas na een half uur of helemaal niet. In het algemeen duurt het ongeveer 20 minuten.

Wat is het verschil tussen ceremoniële cacao en cacaopoeder

Waarbij ceremoniële cacao de hele gefermenteerde en gedroogde boon  is die je tot je neemt, is cacaopoeder een product van de cacaoboon. Bij cacaopoeder wordt de cacaoboter onder hoge druk uitgeperst.

 

 

 

Hoeveel cremoniële cacao mag je per dag?

Er bestaat geen maximale hoeveelheid aan cremoniële cacao. Wij adviseren om zelf aan te voelen hoeveel je wilt nemen per dag/per week. Kijk bij dosis hoeveel erbij jou zou kunnen passen. 

Is ceremoniële cacao goed voor afvallen?

Ja, het is een illusie dat je van cacao aankomt. Sterker nog, er is juist bewijs dat je met cacao kunt afvallen. Cacao kan namelijk eetlustremmend werken en de bloedsuikerspiegel stabiel houden. Hierdoor heb je minder cravings! 

Wanneer is het niet veilig om ceremoniële cacao te drinken?

Wanneer je zwanger bent of anti-deprissiva slinkt is het verstandig om altijd je arts/zorgverlener raad te plegen of het verstandig is om te drinken.

Veel gestelde vragen

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

Contact

Broekzijdeweg 21

Albergen, 7665TB

Anne Velten

Cacaowonder

KVK: 90272439

BTW: NL004803005B11
Kwaliteitsnummer: 19107871289, DT

AGB-code: 24005058

bottom of page