top of page

Boek een cacao ceremonie

cacaobonen
ceremoniële cacao

Ik (Annelucienne) geef cacao ceremonies in groepen, 1 op 1, op evenementen, bedrijven of noem het maar!

Een cacao ceremonie kan namelijk overal. Het is een prachtige manier om met jezelf, een groep of collega's te verbinden. 


 

Wat is een cacao ceremonie?

Een cacaoceremonie is een ritueel en meditatie vorm om te verbinden met je hart, jezelf en/of anderen. De oudere volkeren in Meso-Amerika deden dit al duizenden jaren geleden, het was bedoeld om te verbinden met goddelijke. Cacao, ofwel, Theobroma betekend: voeding van de goden. 

Een cacaoceremonie is veel meer dan alleen het drinken van cacao. Het is een ceremonie, die een veilige en liefdevolle ruimte creëert.  Tijdens de ceremonie kunnen verschillende elementen zoals meditatie, ademhalingsoefeningen, zang en dans samengebracht worden.

 

De Magie van Cacao

Cacao staat bekend als een hartopenende plantmedicijn dat rijk is aan krachtige verbindingen zoals theobromine, fenylethylamine en anandamide. Deze natuurlijke stoffen kunnen een gevoel van geluk, liefde en eenheid opwekken, waardoor je een diepere verbinding met zichzelf en anderen kunnen ervaren.

 

Wat te verwachten

Tijdens mijn cacaoceremonies nodig ik je uit om de drank te ervaren.  Je wordt begeleid door mij (Anne) die je ondersteund in je innerlijke landschap en het omarmen van je ware zelf. Elke ceremonie is uniek en biedt een kans voor persoonlijke groei en verbinding met jezelf , je lichaam en anderen.

 

Voor wie is het?

Onze cacaoceremonies zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je achtergrond of ervaring. Of je nu nieuw bent in meditaties en cacao, of dat je er al jaren ervaring in hebt,  je bent van harte welkom om deel te nemen en de magie van cacao te ervaren.

Neem deel aan onze volgende ceremonie en laat je hart spreken.

 

Boek een cacao ceremonie

serotonine, cacao, gezondheid, pure cacao

De prijs van een cacao ceremonie is afhankelijk van het aantal deelnemers en locatie. Vul hiernaast in wat je wensen zijn en dan neem ik contact met jou op.

bottom of page